cover

Review meetic

Oct 16, 2018

Overzicht

De site heeft een aanzienlijk aantal mensen van over het hele spectrum. Binnen de datingscope van de site zul je mensen vinden met allerlei soorten hobby's, overtuigingen en ideeën. En de site zelf streeft ernaar om jou te matchen met mensen die goed bij je passen. Je hebt opties om de site informatie over jezelf te geven en het is zeker aan te raden om deze opties te gebruiken en je profiel in te vullen voor je begint. Zodra je dat hebt gedaan kun je verder rondkijken.

Bezoek Meetic

Bruikbaarheid

De site laadt soepel en voelt niet ouderwets wat betreft het ontwerp. Dit is belangrijk want het zorgt ervoor dat het bekijken van profielen, en dus het ontmoeten van mensen waarin je geïnteresseerd bent, een stuk makkelijker is. De site geeft ook een aantal tips en meldingen over hoe je deze het beste kunt gebruiken en de communicatiemiddelen zijn altijd binnen handbereik.

Mensen Vinden

Uiteraard zal iedereen die een datingsite gebruikt een verschillende selectie aan mensen vinden. Maar tijdens het gebruik voor deze review waren er veel interessante mensen te vinden op deze site. Nogmaals, vul je profiel in en probeer hierin zo uitgebreid mogelijk te zijn en je zult merken dat de site beter werkt dan je zou verwachten.

Our Score

9.1

out of 10
Bezoek Meetic