Over ons

May 03, 2018

Waarom ben ik begonnen met de top5bestedatingsitesbelgie.be?

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig en frustrerend het kan zijn om de juiste datingsite te vinden. En juist daarom hebben wij besloten onze ervaring via deze website te delen, zodat het voor andere Nederlanders hopelijk makkelijker is om de verschillende datingwebsites te vergelijken. De gegeven informatie is op onze eigen ervaring en onderzoek gebaseerd en helpt je hopelijk om de juiste keuze te maken. Wij hopen dat iedereen uiteindelijk vind waar hij/zij naar op zoek is!

Wat doen wij?

Het team van op5bestedatingsitesbelgie.be evalueert voortdurend het online dating aanbod. We testen de functionaliteiten en vragen leden om ons te vertellen wat zij als voordelen en nadelen ervaren.  Daarnaast bekijken we ook het privacybeleid en de prijzen om een ultiem transparant inzicht te vergaren.

Wat doen we niet?

Ondanks dat we er veel moeite in stoppen, kunnen we niet garanderen dat je uiteindelijk vind wat je zoekt. Het vinden van de juist partner of vriend is van vele factoren afhankelijk en zijn niet altijd te controleren.