Beoordeling Be2

May 03, 2018

Overzicht:

be2 is een van de grootste online dating platforms in de wereld, met meer dan 20 miljoen leden verspreid over 6 continenten. Je zult echter niet verdwaald raken tijdens uw zoektocht naar een partner, aangezien be2 je met zijn persoonlijkheidstest en zoek opties in de juiste richting stuurt.

Op onze website maken we onderscheid tussen “”dating”” en “”matchmaking””. Voor be2 is dit onderscheid moeilijk te maken omdat op deze website een persoonlijkheidstest van hoge kwaliteit en een geografische zoek optie gecombineerd worden. Zo heb je een garantie dat de voorstellen die je krijgt op uw persoonlijkheid gebasseerd zijn en daardoor een goede match zijn, daarnaast kun je ook door andere profielen bladeren aan de hand van de ingestelde zoek criteria.

Bezoek Be2

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

als een grote internationale speler kan be2 een hoge standaard aan veiligheid garanderen. Daar is niet veel meer aan toe te voegen. Een bedrijf met een reputatie als deze kan het zich niet veroorloven om op deze punten niet goed te scoren. Vanuit een gebruikers perspectief vinden we de diversiteit in het overzicht van een account erg goed. Je kunt jouw activiteit en partner suggesties in één oogopslag op de eerste pagina na het inloggen zien.

Prijzen:

Als je echt serieus op zoek bent naar een partner dan raden wij je aan om ten minste voor een 6 maanden abonnement te gaan omdat je dan toch al snel 50% bespaart!

Abonnement
Kosten per maand
Totale kostenJe bespaart*
3 maand€49.90€149.70
6 maand€24.90
€15.90
€149.4051%
12 maand

€190.80
69%

Our Score

6.2

out of 10
Bezoek Be2