Recensie van de dating website C-Date

Jun 18, 2019

Wat is C-date?

Misschien heb je al eens eerder van C-Date gehoord maar ben je nog niet geheel bekend met de site. Dat komt goed uit, want in dit artikel wordt je alles verteld over de site en hoe je deze kunt gebruiken. 

Op C-Date kun je op zoek gaan naar andere mannen, vrouwen of stellen die graag een spannend, ongebonden avontuur beleven. Er wordt gezocht naar de ultieme matches waarbij een bepaalde discretie hoog in het vaandel staat.

De voor- en nadelen van C-Date

Een groot voordeel van de website C-Date is dat je openlijk voor elke fantasie die je hebt uit kunt komen en deze gemakkelijk kunt bespreken met de personen die je hier ontmoet. Het is gemakkelijk om je aan te melden en snel te beginnen.

Nadelen zijn er niet veel. Wanneer je echter meer op zoekt bent naar een relatie of een partner wilt vinden om de rest van jouw leven mee te delen, dan is een andere datingsite wellicht een betere optie.


Hoe kun je C-date het beste gebruiken?

Als eerste kun je eens goed op de website rondkijken om zodoende een idee te krijgen van wat zich hier allemaal afspeelt. Zo kom je er langzaamaan achter wat C-Date precies voor een datingsite is en of deze geschikt is voor jou.

Daarna kun je aan de slag gaan en zal de website je hierbij helpen. Zo krijg je contactvoorstellen doorgestuurd. Dit zijn matches met andere gebruikers aan de hand van jullie gezamenlijke interesses en overeenkomsten.


Bezoek C-Date

Testen en meningen over de site

Wanneer er gekeken wordt naar reviews en meningen van anderen over C-Date valt op dat de beoordelingen over het algemeen vrij goed zijn. Men is tevreden over het gebruiksgemak en de manier waarop met de gegevens van gebruikers wordt omgegaan.

Voor mannen

Voor mannen is het fijn om op deze site een profiel aan te maken en zo met anderen in contact te komen. Zeker wanneer je op zoek bent naar een net iets spannendere date dan normaal.

Voor vrouwen

Het fijne voor vrouwen aan C-Date is dat je ervan uit kunt gaan dat hier alleen echte mannen zitten die op zoek zijn naar hetzelfde als jij. Het moeten betalen voor een lidmaatschap draagt hier zeker aan bij.


Speciale features van C-Date

Een fijne feature van C-Date is het speciale algoritme waarmee contactvoorstellen worden gegenereerd. Hiermee wordt je in contact gebracht met andere mensen die hetzelfde willen, waardoor je dates meer kans van slagen hebben.

Dit is een plek waar je mensen kunt vinden die dezelfde verlangens met je delen, terwijl er beschermd en veilig met al je gegevens wordt omgesprongen. Iets wat eenieder enorm belangrijk vindt, zeker bij een datingsite met een erotisch tintje.


Wat krijg je bij een gratis account en wat krijg je extra bij een premium account?

Ondanks het feit dat je met een gewone account al andere profielen kunt bekijken en deze jou ook kunnen zien, is het hebben van een premium lidmaatschap wel een aanrader.

Met een premium account kun je namelijk gemakkelijk berichten naar andere leden sturen en kunnen deze jouw profiel eenvoudig bekijken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat alleen mensen die serieus op zoek zijn naar intiem contact op de site zullen zitten en bereid zullen zijn te betalen voor een premium lidmaatschap.

De kosten voor een premium lidmaatschap zijn 39,90 euro per maand voor 3 maanden, 29,90 per maand voor 6 maanden en 19,90 per maand voor 12 maanden.


Het wissen van je profiel en de bescherming van data

Natuurlijk is het belangrijk dat je profiel ook verwijderd kan worden. Dit is wel zo prettig indien je niet verder wenst te zoeken op de site naar een geschikte date. Gelukkig kun je daarom op ieder gewenst moment jouw profiel op C-Date deactiveren.

Indien je een Premium lidmaatschap hebt kun je dit eerst annuleren. Vervolgens stuur je een e-mail naar de klantenservice van C-Date waarna al je gegevens permanent van de site verwijderd worden.

Het is begrijpelijk dat je het belangrijk vindt dat jouw data beschermd wordt en deze niet wordt doorgegeven aan derden. Dit zal dan ook niet gebeuren, want alle data is beveiligd en de website beschouwd dit als een absolute prioriteit voor alle gebruikers.


Our Score

7.1

out of 10
Bezoek C-Date