Beoordeling EliteDating

May 03, 2018

Vandaag nemen we een kijkje op de populaire datingsite Elitedating.be. We bekijken of het de moeite waard is en wat je kunt verwachten als je jezelf aanmeldt op het platform.

Geschiedenis

Sinds 2008 is Elitedating actief in de datingwereld. Sindsdien is het datingplatform één van de populairste datingsites in België voor singles om een nieuwe partner te vinden.

Gebruikers

De datingsite richt zich voornamelijk op Belgische gebruikers met een hoog academisch diploma. Ze proberen op deze manier een "elite" gebruikersbestand op te bouwen. En dat dit niet onverdienstelijk is gebleken, blijkt wel uit de cijfers. 70% van de gebruikers heeft namelijk een universitair diploma.

Succes

Elitedating is absoluut geen kleine speler op de datingmarkt. Met zijn 800.000 ingeschreven singles van over de hele wereld kunnen we besluiten dat ze op de goede weg zijn om zeer succesvol te worden

Hoe werkt het?

Iedereen die zich aanmeldt bij Elitedating moet na het invullen van zijn of haar gegevens een persoonlijkheidstest volbrengen. Na deze persoonlijkheidstest doet het algoritme al het werk voor jou.

Door het gebruik van dit krachtige algoritme dat de persoonlijkheden van gebruikers analyseert en bijhoudt, wordt uiteindelijk een ultieme match gevonden.

Wanneer het systeem van Elitedating denkt een match te hebben, zal hij deze aan je voorstellen en kun je de potentiële match bekijken en eventueel een bericht of een glimlach sturen. Of als je direct overtuigd bent, meteen toevoegen aan je favorieten.

Onze ervaring

Onze ervaring van Elitedating is vrij positief. Het aanmelden was een eenvoudig proces. Ook de matches die we aangeboden kregen, waren verrassend positief en relevant.

Speciale functies

Een van de blikvangers binnen de functies is de glimlach die je een potentiële match kan toesturen. Dit is voor velen toch een handig middel om het ijs te breken en een eventueel gesprek te beginnen.

Bezoek Elite Dating

Prijzen

Natuurlijk draait het platform vooral op zijn premium gebruikers. Met een maandelijks abonnement kun je Elitedating volledig gebruiken en zo snel mogelijk een geschikte partner vinden.

Er zijn drie soorten abonnementen. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende formules.

Premium Basic

Bij het Basic pakket krijg je 3 maanden Premium status bij Elitedating voor 49,90 euro per maand.

Met deze Basic Premium kun je ongelimiteerd communiceren met andere singles en potentiële matches. Ook kun je hun persoonlijkheidsprofiel bekijken.

Premium Classic

De Premium Classic is een abonnement voor 6 maanden voor een maandelijks bedrag van 27,90 euro per maand. Buiten alle voordelen die je bij Premium Basic krijgt, krijg je bij de Classic natuurlijk nog wat extra.

Zo kun je met de Premium Classic zien wie jouw profiel heeft bezocht, en kun jij alle foto's zien van de andere gebruikers. Je krijgt ook een handige leesbevestiging bij het communiceren bij deze formule.

Premium Comfort

Bij de Premium Comfort betaal je 12 maanden 24,90 euro voor alle voordelen van de Premium Classic. Enkel nu met een voordeliger tarief.

Hoe kun je jouw premium account annuleren?

Als je jouw ideale partner gevonden hebt op Elitedating en geen nood meer hebt aan de datingdienst, kun je de automatische verlenging van het abonnement heel gemakkelijk opzeggen.

Enkel moet je rekening houden dat je het annuleringsformulier op de website uiterlijk 7 dagen voor de verlengdatum ingevuld hebt. Je kunt ook een bericht sturen naar het gebruikersteam of een bericht sturen per fax.

Veiligheid

Bij Elitedating geven ze veel om de veiligheid van de site. Experts zorgen ervoor dat de informatie van alle profielen correct is en er geen spam of oplichters zijn.

gegevens worden tevens versleuteld en op een veilige server gezet, zodat de informatie onleesbaar is voor elke buitenstaander.

Jouw profiel verwijderen

Als je jouw datingprofiel op de datingsite wilt verwijderen, kun je dit eenvoudig doen door in "Mijn account" naar het submenu "Informatie over mijn account" te gaan. Hier zul je dan de mogelijkheid vinden om jouw account te verwijderen.

Vanaf het moment dat je dit activeert, zullen al jouw gegevens verwijderd worden uit de database van Elitedating. Als je na een tijd opnieuw lid wilt worden, zul je al je gegevens opnieuw moeten doorgeven.

Conclusie

Elitedating is nog niet lang in België, maar heeft al een indrukwekkende opmars gehad. Dit is niet onterecht als je ziet wat het systeem allemaal biedt en voor welke kwaliteit het garant staat. We zouden het zeker nog eens gebruiken en raden het iedereen aan.

Our Score